Ik heb een verwijzingslink ontvangen. Wat moet ik nu doen?

Heeft u een verwijzingslink ontvangen van uw vriend voor een van onze partnerwinkels? Hier kunt u richtlijnen vinden om verder te gaan, zodat u en uw vriend een beloning ontvangen.

Uw vriend heeft drie opties om een verwijzingslink te maken:

1. Hij kan de beloning volledig aan u weggeven.
  2. Hij kan de beloning met u delen.
  3. Hij kan de volledige beloning houden.

Als hij voor mogelijkheid 1 of 2 kiest, is het noodzakelijk dat u een Aklamio-gebruikersaccount aanmaakt of inlogt op een reeds bestaand account, zodat uw beloning kan worden geregistreerd.

Klik op de verwijzingslink.

1. Als u nog geen Aklamio-account heeft, vul dan hier uw e-mailadres in. U registreert zich en ontvangt een e-mail waarin u wordt gevraagd uw account te bevestigen met een wachtwoord en een gebruikersnaam.

2. Als u al geregistreerd bent bij Aklamio, klik dan op "Log hier in" en voer uw e-mailadres en wachtwoord in.

Nu wordt u doorgestuurd naar de startpagina van de partnershop, die uw vriend u heeft aanbevolen.

Als uw vriend de aanbevelingslink zo heeft aangemaakt dat hij de beloning in zijn geheel wil behouden, hoeft u zich niet te registreren of in te loggen op uw gebruikersaccount, aangezien de volledige bonus wordt geregistreerd in het gebruikersaccount van uw vriend.

Op de website van onze partnershop kunt u uw bestelling plaatsen. Omdat we een afzonderlijk bedrijf zijn, kunnen we de beloning niet aan de factuur toevoegen. Uw beloning wordt binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling aan uw Aklamio-gebruikersaccount toegevoegd. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@aklamio.com of maak een boekingsverzoek aan. (Niet al onze partners staan omboekingsverzoeken toe, zie beloningsvoorwaarden en voorwaarden)

Onze beloningen worden automatisch geregistreerd met behulp van cookies. Zorg ervoor dat wanneer u een bestelling plaatst, cookies zijn ingeschakeld en uw adblockers zijn uitgeschakeld. Ook raden wij u aan om tijdens het bestelproces geen andere websites te bezoeken en geen andere browservensters open te hebben staan.