Waarom kan ik mijn PayPal-account niet koppelen?

U wilt uw beloning uitbetalen op uw PayPal-account, maar de verbinding werkt niet omdat u de melding krijgt dat uw PayPal-account al is gekoppeld aan een andere Aklamio-account?

Dit betekent dat u twee Aklamio-gebruikersaccounts hebt en dat er al een aan uw PayPal-account is gekoppeld.

Een PayPal-account kan slechts aan één Aklamio-account tegelijk worden gekoppeld. Voordat u dit Aklamio-gebruikersaccount kunt verbinden, moet de bestaande link worden verwijderd.

Om verwarring te voorkomen, is volgens onze algemene voorwaarden §8 paragraaf 10 slechts één gebruikersaccount toegestaan voor elke gebruiker. Als u twee accounts heeft, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@aklamio.com. We voegen uw twee accounts graag samen tot één account.