Hoe kan ik mijn beloningen laten uitbetalen op mijn bankrekening?

Als u besluit om de uitbetalingsoptie "Bankrekening" te gebruiken, klik dan op instellingen (uw profielfoto) in de rechterhoek en kies "Saldo".

Kies "Bankrekening"

Vul de gegevens van de bankrekening in en klik op "Controleer rekeninggegevens"

Kijk de gegevens na. We slaan de gegevens niet op, dus we kunnen u niet vertellen welke informatie u heeft ingevoerd.

Bevestig uw uitbetaling met het wachtwoord dat u gebruikt om in te loggen op uw Aklamio-account.

Daarna bevestigen we uw uitbetaling. U ontvangt ook een e-mail met de bevestiging van uw uitbetaling.

Bij het overmaken van geld naar het buitenland kan de ontvanger in sommige gevallen extra kosten betalen die verschillen per bank. Neem contact op met uw bank voor de hoogte van de eventuele kosten.