Hoe kan ik mijn beloningen laten uitbetalen op mijn PayPal-account?

Maar voordat u uw bedrag op een PayPal-account kunt uitbetalen, is het noodzakelijk om uw Aklamio-account te koppelen aan de PayPal-account.

Log in op uw Aklamio-account en klik in de rechterhoek op instellingen (uw profielfoto) en kies "Instellingen".

Klik op "Verbinden met PayPal".

Vul de gegevens van het PayPal-account in.

Nu is uw Aklamio-account verbonden met het PayPal-account.

Klik nogmaals op instellingen en kies "Saldo".

Bevestig uw uitbetaling met het wachtwoord dat u gebruikt om in te loggen op uw Aklamio-account.

Controleer of uw PayPal-account ondersteuning biedt voor de valuta waarin u laat uitbetalen.

Daarna bevestigen we uw uitbetaling en tevens ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw uitbetaling.