Hoe kan ik mijn Aklamio-account bevestigen?

Als u zich bij Aklamio registreert met uw e-mailadres, ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Gebruik deze link om uw account een gebruikersnaam en wachtwoord toe te wijzen. Nu is uw gebruikersaccount bij Aklamio bevestigd en kunt u toegang krijgen tot uw gebruikersaccount op www.aklamio.com door op "Aanmelden" te klikken.

Controleer ook uw spammap voor de bevestigingsmail.

Als u de e-mail niet meer heeft, kunt u uw e-mailadres invoeren in de volgende link om een nieuwe e-mail met een bevestigingslink te ontvangen.

https://www.aklamio.com/en/confirmation/new

U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@aklamio.com.